home

Ilona Csáková

otevřít otevřít otevřít

Informace:

Stálice českého popu s hity Tornéro, Amsterdam, Malý vůz, Oh baby baby, Ona ty a ty a já…

Ilona Csáková zahájila svou pěveckou kariéru v kapele Laura a její tygři, se kterou nahrála tři řadová alba. Následovala její sólová dráha. Doposud vydala osm sólových desek, jedno „Best of“ album 22x Ilona a reedici s názvem Noc kouzelná/To nejlepší.

Za rok 1993 získala cenu Objev roku na cenách Gramy a cenu v kategorii Střední proud za rok 1996.

V anketě Český slavík se třikrát stala stříbrnou a jednou bronzovou slavicí. Je držitelkou zlaté desky za album Pink, zlaté a platinové desky v ČR a zlaté, platinové a dvojplatinové desky v SR za album Modrý sen a zlaté desky v ČR a SR za album Blízká i vzdálená. V roce 1998 se stala nejprodávanější českou zpěvačkou. 

Účinkovala také v muzikálech jako Hair/Vlasy, Kleopatra, Tři mušketýři, Golem, Kat Mydlář, Přízrak Londýna a Sibyla – Královna ze Sáby. Za zmínku stojí i role v projektu oratorium Mistr Jan Hus.

  

Diskografie:

Kosmopolis (1993)

Amsterdam (1995)

Pink (1996)

Modrý sen (1998)

Blízká i vzdálená (1999)

Tyrkys (2000)

Kruhy mé touhy (2002)

22x Ilona Csáková – Best of (2004) + DVD

Ilona Csáková (2008)

Noc kouzelná / To nejlepší (2013)

   

Vystoupení:

  • Sólové halfplaybackové vystoupení v délce cca 30 minut
  • Koncertní vystoupení Ilona Csáková & band v délce cca 60 min
  • Vystoupení s orchestrem Golden Big Band Prague
  • Vystoupení se skupinou Laura a její tygři

Cena dohodou dle délky a typu akce.



novinky facebook G+ Youtube
[CNW:Counter]
(c) 2009 / www.richart.cz / e-mail: richart@richart.cz / admin / www stránky: www.kali.cz