home

HELENA VONDRÁČKOVÁ

otevřít otevřít otevřít otevřít

HELENA VONDRÁČKOVÁ

Naše nejprodávanější a nejúspěšnější zpěvačka začala svou kariéru v roce 1964, kdy vyhrála soutěž  Hledáme nové talenty. O rok později získala Zlatého slavíka a její kariéra se rozjela naplno. Svůj talent uplatnila nejen na domácích pódiích, ale upozornila na sebe i v zahraničí, kde posbírala řadu významných ocenění. Koncertovala   v Japonsku, Kanadě, Brazílii, Austrálii, téměř všech zemích Evropy a dvakrát se představila ve slavné newyorské Carnegie Hall. V Čechách vydala přes padesát sólových alb, z nichž mnohá byla oceněna za prodejnost platinovými, zlatými i stříbrnými deskami. Natočila stovky televizních pořadů, účinkovala v muzikálech, atd. Svá početná koncertní vystoupení zpestřuje stepařskými čísly a hrou na různé hudební nástroje, především konga. Za svou práci v oblasti populární hudby byla v roce 2001 Akademií populární hudby uvedena do Síně slávy. 

Filmografie:

·         1968 Šíleně smutná princezna

·         1977 Jen ho nechte, ať se bojí

·         1980 Pohádka o Honzíkovi a Mařence

·         1992 Trhala fialky dynamitem

·         2004 Kameňák 2

·         2006 Susedia

·         2009 Comeback

·         2010 Na vlásku - dabing čarodějnice Gothel

·         2013 Gympl s (r)učením omezeným

·         2014 G.Jedna: Prvni stávka

Muzikály:

·         1992 Bídníci

·         2005 Cats

·         2006 Hello Dolly

·         2009 Mona Lisa

·         2010 Baron Prášil

·         2015 Mamma Mia!

   

varianty vystoupení:

1. Sólové vystoupení  - společenské plesy a firemní akce

2. Koncertní vystoupení  s kapelou Charlie Blažek Band

 

Umělecká agentura RichART nabízí  pořady Heleny Vondráčkové exklusivně ve spolupráci s agenturou MM Praha s.r.o.

repertoárový list

stage plan



novinky facebook G+ Youtube
[CNW:Counter]
(c) 2009 / www.richart.cz / e-mail: richart@richart.cz / admin / www stránky: www.kali.cz